Facebook

Beoordelingen van Ken-Ichi Amsterdam

Recente recensies van Ken-Ichi Amsterdam

5 sterren na 204 reviews

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaker bij Ken-Ichi. Kwaliteit is goed, bezorging ook. Edamame was wat aan de oude kant vandaag, sushi goed!

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en lekkere sushi

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was very poor quality, fish wasn't fresh , especially the sashimi

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer smaakvol! En veel eerder bezorgd dan aangegeven! Bezorgers altijd vriendelijk en enthousiast! Aanrader!

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superlekker eten en supersnelle bezorging! Een aanrader voor iedereen :)

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

De ingrediënten zijn hier vers en alles smaakt heerlijk. Het personeel behandeld je als een koningin en ik ga nergens anders meer

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zo lekker, in het restaurant of bezorgd, altijd goed! Snelle bezorging ook.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met verse vis, warme gerechten zijn warm als ze bezorgd worden en altijd vriendelijke bezorging.

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really the best! Love it

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Laatst bij jullie voor het eerst gegeten...erg lekker gegeten. Hadden gisteren voor ongeveer €60 sushi besteld voor 3 personen, heerlijk, maar toch te weinig voor 3 personen, dat was jammer. Wist ook niet hoeveel per persoon voldoende zou zijn....volgende keer beter. Miste ook eten op jullie lijst die wel in het restaurant waren....weinig variatie daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoals gewoonlijk heerlijk en het eten werd right on time bezorgd! Top!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers voorbereid. Ivm zwangerschap namen ze contact met mij op over wat ik beter wel en niet kan bestellen. Heel attent! Ze bezorgden netjes op de tijd dat ik aangaf. Zeer tevreden

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer lekkere sushi en snelle levering. ..! Hmmm...

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren een bakje boontjes vergeten, kan gebeuren, maar echt super; nadat ik gebeld had stonden ze binnen tien minuten ze voor de deur met de boontjes.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Alles even vers. Heerlijk. Ik bestel zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en precies op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

's middags besteld werd exact op tijd geleverd. Kwaliteit was prima, heerlijk gegeten. Ga zeker nogmaals hier bestellen!

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers, goede smaak, super snelle levering. Smullen

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling stond keurig klaar en was heerlijk vers

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er met 15 min.. Het was heerlijk!!! Zeer tevreden klant..

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere sushi! Rijden er speciaal voor om.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi niet slecht maar kip terayaki en kip spiesen vielen erg tegen. We hebben het afgehaald.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf afgehaald. Stond keurig klaar en was lekker vers!

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, en super vriendelijk personeel

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Beste bezorg sushi in de stad.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel lekker, maar we hebben erg lang gewacht op de bezorging.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 kanttekening: ik had t eten besteld om 18.15 maar de bezorger stond al om 17.45 voor de deur Gelukkig was ik thuis, maar je bestelt niet voor niets op een bepaald tijdstip Liever ietsje later bezorgd dan een half uur eerder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Eten is altijd vers en met zorg bereid. Bezorger zeer vriendelijk. Ik was door problemen met ov later thuis, 1 belletje om het door te geven dat ik later thuis zou zijn en alles was geregeld. Top service

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goede sushi!

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love ken ichi , but this time Half i couldnt eat. It was not fresh. Maki met lychee , there were no lychee at all, seaweed was cheawy. So disappointed.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, warme gerechten waren helaas lauw.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel! Beefrolls waren lekker maar wel erg taai. Veel te zuinig met soja. Verder genoten

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom hier weleens lunchen maar vandaag een keer eten besteld. Lekker eten zoals ik van Ken-Ichi gewend ben. Vriendelijk personeel. Niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en zeer attent personeel.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goede kwaliteit en snel bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker zoals altijd maar voor de tweede keer is het eten veel eerder gekomen dan aangegeven. We wilde de sushi om 20:15 hebben en om 19:15 stond de bezorger al voor de deur. We hebben dit aan de bezorger aangegeven en die was heel vriendelijk en gaf aan dat hij het zou doorgeven. Had netjes geweest als we een belletje met excuses hadden gekregen, maar goed daar kan ik mee leven, maar haal ajb de aangegeven bezorgtijd eruit als je je er toch niet aan gaat houden

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hen nu al 2 maal aangegeven dat op de site van bestellen, staat online bestellen gratis drankje, mail daar over gestuurd met foto, daar bedank voor teruggekregen. Eigenlijk is het zo dat in de wet staat, als er ergens iets staat bij verkoop, moet het ook daarvoor geleverd worden. Jammer dat dat niet gebeurd is, als attentie. Groet Marja

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers. En op tijd bezorgd.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijk personeel. En top sushi alles echt vers

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super vers net als in het restaurant. Bij de bezorging lagen wel wat bakjes op zijn kop, waardoor bijvoorbeeld de saus aan de deksel zat ipv op de sushi. Dit laatste dus een verbeterpuntje. Verder Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijk warm gebracht en perfect van smaak! Naast de sushi zijn ook de rijstgerechten een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is een andere kok en inkoop. Aan de salades zien we dit, want deze zijn anders. Tevens wordt er andere tonijn gebruikt. Deze is beduidend minder. Heel erg jammer !!! Jullie kregen 5 sterren om de kwaliteit van de vis. Rest mij dat service zeker een 5 verdient, meer sterren niet mogelijk

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Net als altijd

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, net als in het restaurant zelf. En supersnel bezorgd. Veel sneller dan in de mail aangegeven. Heel netjes verpakt. Echt een aanrader!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de geleverde producten was niet zoals we gewend zijn. De mini-loempia's waren erg flauw om niet te zeggen vrijwel smakeloos terwijl de overige producten ook een soort flauwheids-sluier hadden meegekregen. Ook de vorm liet te wensen over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft super lekker gesmaakt. Bezorging boven verwachting binnen het half uur. Graag volgende keer wel iets meer sojasaus meegeven ajb, speciaal extra besteld maar niet gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud.

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd! De sushi smaakte heerlijk! Super tevreden klant!

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, erg smaakvol. Wij eten graag sushi & sashimi van Ken-Ichi en ook de warme producten zijn erg tasty! De bezorging is ook prima en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en vers! Snelle bezorging.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, een van de beteren in Amsterdam, maar vooral fijn dat je het zomaar thuis kan laten bezorgen. Altijd vriendelijke bezorger.

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, zeer snel bezorgd en lekker eten. Bedankt!

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel service en super lekker sushi

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend heerlijk genoten, enig verbeterpuntje is: extra zakjes sojasaus. 2 zakjes extra en dan is het genieten geblazen.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk en de bezorger was er zelfs eerder dan de opgegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goed verzorgt en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker Leuke tent ook en vriendelijk personeel.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling stipt optijd bezorgt. Vriendelijke bezorger. Sushi heerlijk, wij hebben ervan genoten met Kerst. Voor herhaling vatbaar, wij komen gauw in het restaurant eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker op tijd kan niet andres zeggen goed

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken! Alles vers en op tijd bezorgd

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en netjes op de hoogte gehouden gedurende de bestelling. Heerlijke sushi!!

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer uitstekend, als vanouds!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten bij Ken Ichi. Bezorging kwam binnen 45 minuten en zat netjes in verpakking. De vis op de sushi is groter dan bij de meeste sushi restaurants!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vis was prachtig, rijst was volgensmij ietsje te gaar dit keer, maar perfecte smaak. Bezorging binnen een halfuur!! Much love

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en op tijd. Zondermeer zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was eerder dan aangegeven dusbdat was heel fijn , en het eten was heerlijk , binnenkort even de rest van het menu uitproberen !

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top zoals altijd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de warme producten koud!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Net zo lekker als het daar eten!!

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, kwaliteit iets minder dan normaal. Misschien omdat het de eerste bezorgbestelling vd dag was? Avocado overrijp bv, sushi wat slordig. Normaal altijd top!

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke gerechten, knappervers en authentiek. Bezorging was op tijd naar slecht: alle kleine stukjes sushi door elkaar geschud. Stukjes met kuit aangetroffen alsof ze uit de blender kwamen : ) Een aanrader maar dan wel zelf vervoeren!

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voedsel zou opnieuw gemaakt worden, maar dat was niet het geval.

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service...heerlijk eten...en op temperatuur bij bezorging

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal eten wij altijd sushi bij jullie, maar vanwege onze kleine, besloten om eens te bestellen. Helemaal vol gegeten en het was net zo lekker als dat we van jullie gewend zijn. Heerlijk!

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezoring was iets aan de lange kant... maar het eten was prima!

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk en de bestelling goed op tijd. Ik moest even bellen vanwege de bezorgtijd en werd heel vriendelijk geholpen."Toppie"

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De service is uitstekend en zeer klantvriendelijk!! Zeker 5 sterren waard!!

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Amsterdam! Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:35 uur besteld, om 19:35 uur geleverd, de warme onderdelen waren koud omdat de bezorger via Keulen en Aken naar mijn huis kwam. Na telefonisch kontakt werden razendsnel de koud geworden gerechten vervangen door warme gerechten ! Uitstekend opgelost!!!

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor mij en mijn dochter. We hebben gesmuld. En de bezorger was supersnel. Voor herhaling vatbaar!

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten, onwaarschijnlijk vers en uit een zeer gevarieerd menu. Het is nauwelijks te geloven dat zo'n klassetent zich in een buitenwijk bevindt. Bezorging ook okay, zonder verdere bijzonderheden

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was keurig op tijd, aardige en nette jongen. Het eten was zoals altijd prima. Helaas hebben wij maar 1 paar tjop sticks ontvangen en 2 zakjes soja saus..... een beetje weinig als je voor €40,00 ( 3 personen) besteld.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. De bezorging was erg snel. Erg fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was gewoon goed en voldoende. Bezorging kwam pas een half uur nadat we de melding kregen dat het onderweg was. Ik snap best dat het druk kan zijn op zaterdagavond, maar een klein excuus was wel op z'n plaats geweest....

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, heerlijk warm bezorgd

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, al na 20 minuten bezorgd! Nu al de tweede keer en volgende keer gewoon weer! :)

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk gegeten!

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Ook de gebakken rijst en teriaki kip was goed.

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Heerlijk zoals altijd!!

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten zoals alijd!

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig. Kwaliteit altijd goed, snelle bezorging. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnelle bezorging en geweldige kwaliteit!

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuisbezorging was supersnel. Eten is lekker en goed opgemaakt. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel en erg lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke site om te bestellen, goede en vriendelijke service en hele goede sushi. Het beste wat ik tot nu toe geproefd heb! Ideaal om te bestellen, maar ook een mooie locatie om uit eten te gaan. Top!

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snelheid van de bezorging was indrukwekkend waarbij de kwaliteit van hetzelfde, hoge niveau bleef!

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gegrilde groenten waren te rauw. De aubergine hebben we niet kunnen eten.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, aardige bezorger. Helaas viel de sushi tegen

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers. Voldoende Wasabi en sojasaus.. en heel snel bezorgd!

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker hier besteld en altijd zeer tevreden geweest tot vandaag. De maki's waren heel slordig gemaakt. Salade rommelig en te weinig saus en dus smaak. Champignons waren nat en heel zompig. Sashimi zalm was wel heerlijk, jammer genoeg niet genoeg sojasaus. Het lijkt alsof de chef op vakantie is. Zal daarom niet meer zo snel tijdens de vakantieperiode hier bestellen. Bezorging ok, behalve dat mijn eetstokjes doorweekt waren.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van heerlijk eten, echt een aanrader en goed geprijsd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was verrukkelijk. Alleen de prijs vond ik minder ten opzichte in wat ik kreeg. Jullie All you can eat concept spreekt men meer aan. Zou het niet zo snel doen om online te bestellen. Dure grap voor weinig.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft heerlijk de sushi van ken-ichi

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is geweldig heerlijke smaken, vers en ziet er super uit. De service is ook perfect, vriendelijk en vrolijk enthousiast.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel bezorgt!

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw erg verrast door de prima kwaliteit van zowel de sushi als de warme gerechten. Ik kan hieraan verslaafd raken, als het niet zo prijzig is.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zij zeiden dat ik en mijn broeder swa een hele uur moesten wachten op die eten. Maar zij kwamen binnen 50% van die tijd broeder. Het eten was swietie eyy je wil niet weten koop al je eten daar. Ik lik mijn vingers nog steeds af!!!!

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en kipstokjes besteld en gehaald. Zagen er keurig verzorgd uit en smaakten heerlijk!

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd de meest heerlijke en verse sushi. Precies bezorgt op de afgesproken tijd. Nooit geen ander meer!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en niet lang hoeven wachten

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten...

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eindelijk een keer lekker gegeten bij het thuis bezorgen van sushi.

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren online eten besteld: diverse sushi, Edamame bonen en Ebi Furai. Alles was vers zoals het moet en het smaakte uitstekend! Het eten werd precies op tijd bezorgd. Fijn een goed sushi restaurant te hebben in Nieuw West

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Sushi was koel en de noodles en garnalen nog warm, fijn. Heerlijk gegeten.

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals ik gewend ben van jullie! En een snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker! Ik heb het eten afgehaald, dus weet niet hoe de bezorging is.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vlotte bezorging. Makkelijke site en vriendelijke bezorger

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Vriendelijke bezorging. Heerlijk eten. Bestelling via de website op tweede paasdag en dan ook nog eens 10% korting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, maar lang moeten wachten op bezorging (1 uur en 15 minuten). De warme gerechten waren koud en hebben we helaas zelf op moeten warmen.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food temperature was not hot which was surprising because I was located less than half a mile away and the food came quickly. Otherwise. I would give top marks for taste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, gemakkelijk en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekker weer !! super sushi en zalige salade etc. Het was wederom smullen. Dank

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel en heerlijk gegeten. Top!!!!!!

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En ondanks een grote bestelling geen hele lange wachttijd en kregen nog gratis loempia's erbij!

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende bezorging en ook al het een avondje minder soepel met de bezorging/bezetting loopt, blijft de customer service op niveau. De betere sushi voor een schappelijke prijs vind je overigens hier, bij Ken-ichi. Voor de fijnproevers onder ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. En een snelle bezorging. Kortom Top.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

over 1 uur wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

a bit more than an hour to deliver

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers. Aanrader Binnenkort hier eten, vandaag voor het eerst online besteld.

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk bestellen was makkelijk, de bezorging mooi op tijd. Alleen jammer dat er bij een bestelling voor 4 á 5 personen maar 2 setjes stokjes bijgeleverd werden

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, goede smaak, snel en super lekkere sushi!! Een aanrader!!

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk bezorging op tijd. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord heerljjk. Alleen 1 kleine tip. Had voor 33 euro sushi besteld en kreeg maar 1 bakje gember vond dat erg jammer want het was niet in verhouding.sojasaus daarentegen kreeg ik wel genoeg van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg blij wederom !!! Top kwaliteit en snelle service ! Zo blij met dit overheerlijke 'Thuis' restaurant. Vis is boterzacht, goed gesneden, dank aan de kok

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een paar keren in restaurant geweest en het eten is heerlijk en zo fijn dat je nu ook thuis kan laten bezorgen Top gewoon

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles zeer naar wens

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precie op tijd en heel erg lekker

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen betere sushi dan de Ken-ichi sushi. Helaas was weer het warme vlees koud na bezorging

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere sushi!

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, Snel geleverd!!

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi op tijd gebracht ook smaakt lekker vers..netjes afgeleverd jammer dat sushi altijd zo prijzig is

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi, heerlijk maar vooral vers. Jammer dat het "warme" eten koud aan kwam dus moest dat alsnog in de oven, echt zonde

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi waar je niet al te lang op hoeft te wachten.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! En voordat je het weet staan ze voor je deur en kan je genieten van het lekkere hapje eten!

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was prima; kwaliteit van de sushi helaas niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lauw.

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, goed, vers en snelle levering! Ik ben fan!!!

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd eerder geleverd dan verwacht. Hoeveelheid was erg goed en eten was lekker. Prijs is in verhouding tot kwantiteit en kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.